NADA AKUPUNKTUR

 
Jeg er certificeret NADA behandler siden 2006. NADA (National Acupuncture Detoxification Association) er en standardiseret øreakupuktur metode, der er kendt over det meste af verden. Metode blev oprindeligt udviklet til at afgifte og afvænne mennesker fra narkotiske stoffer og rusmidler herunder alkohol. Metoden har sidenhen vist sig at være et glimrende supplement til andre behandlinger.  

Undersøgelser har vist, at øreakupunktur aktiverer og medvirker til, at en lang række stoffer frigives i kroppen. Blandt disse stoffer kan blandt andet nævnes endorfiner og serotonin. NADA behandling til børn, samt til voksne/unge  med nåle skræk, bruges magnetkugleplastre i stedet for nåle. Kuglerne bæres hele døgnet og udskiftes i starten 1 gang ugentlig. Der sættes 4 magnetkugler i alt. Behandling varer kun 10 min. og barnet kan selv påvirke kuglerne ved let berøring ved behov. Magnetkuglerne er meget små og diskrete.

NADA-modellen har gennem de sidste 30 år også vist sig som et godt supplement til behandling af:
Skabe afspænding og reducere stress
Skabe bedre mental fokus
Dæmpe angst og depression
Dæmpe panikanfald
Mindske eksamensangst
Forbedre søvnen (dårlig søvnkvalitet og/eller manglende søvn
Dæmpe aggression og vrede
Dæmpe aggression
Give mere energi
Mindsker fysisk og psykisk uro
Øge koncentrationsevnen og indlæring
Bedre anvendelsen af ny læring, evnen til at lytte
Afhjælpe stress, irritabilitet ADHD og spiseforstyrrelser

NADA-metoden bruges oftes som et supplement til anden behandling og øger således effekten af samlede behandling. NADA skaber balance i kroppen, og de fleste føler harmoni og indre ro. Ofte oplever man mere energi og initiativ. Behandlingen består af 5 nåle i specifikke punkter (kinesiske akupunkturpunkter) i hvert øre og en hviletid på ca. 45 min, hvor man ligger behageligt evt. hører stille musik. NADA arbejder godt sammen med andre terapiformer, f.eks. psykoterapi, hvor NADA understøtter den valgte terapiform.

Lige nu tilbyder jeg NADA akupunktur som supplement til anden behandling og ikke som en selvstændig ydelse