Samtaleterapi hjælper dig

Terapi foregår i samtale

Samtaleterapi forgår ved, at vi afdækker dine problemstillinger, individuelle behov og ønsker for terapien.  Samtaleterapien tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker om forandring.

Du vil via samtalen blive klogere på dig selv og opnå en større forståelse og viden om dine reaktionsmønstre og sammenhæng mellem dine tanker og følelser og din adfærd. Jeg gør altid meget ud af at mine klienter får konkret værktøjer med, så du bliver i stand til at genkende uhensigtsmæssige mønstre og på sigt være i stand til at ændre disse på egen hånd.

Den øget selvindsigt vil give dig flere valgmuligheder og du vil kunne se tingene på en mere fleksibel og nuanceret måde. Dette vil give dig friheden til at vælge det du dybest set ønsker og har behov for. Det vil øge din trivsel og livskvalitet.

Vi vil sammen blive enige om, hvilke mål du har med terapien og hvad du ønsker at opnå ved samtalerne. Samtaleterapi er altid et samarbejde og du skal være indstillet på, at du er den der skaber forandringerne. Du sætter farten og jeg vil følge dig og give dig de redskaber du har brug for undervejs. Kemi, tillid og samarbejde er nøgleord i terapien og en forudsætning for, at du kan skabe de ønskede forandringer. Hyppigheden af vores samtaler bliver aftalt ifølge dine behov og ønsker og tilpasset din hverdag.

Der er mange grunde til hvorfor mennesker starter et forløb op hos mig

Det kan være man er begrænset af angst eller er tristhed meget af tiden og har mistet livlysten, men det kan også være med henblik på en personlig vækst og med et ønske om, at leve et liv der er baseret på frie valg og værdier. Med andre ord – et mere lykkeligt liv.

Min vision er at hjælpe mennesker til at se nye veje, åbne nye muligheder og leve et liv baseret på egne værdier om et godt og frit liv.

Samtaleterapi er altid en investering i dig.

Kontakt mig gerne og book din tid til en forandringskabende samtale allerede i dag.