24 smukke budskaber i december

I år har jeg valgt at slå 24 smukke budskaber op som en slags julekalender til dig. Budskaber bygget på mange samtaler med hundredevis af klienter igennem årene. Min egne erfaringer og livsviden. Meningen er, at du kan bruge budskaberne som en positiv affirmation. Jo mere du træner denne kærlige selvdialog, des mere vil dit sind acceptere det som en ny sandhed. Tag det budskab, som du trænger allermest til at høre, og luk det ind i dit hjerte. Disse små budskaber, kan på den lange bane ændre en grundholdning, når du med en bevidsthed træner evnen til at tage dem ind.

Tjek alle budskaberne på facebook eller instagram.

Læs f.eks den 8 december om at sige fra

“Jeg må gerne sige nej, selvom det kan skuffe andre.”

8. Budskab til dig ❤️

Du har ret til at sige nej og sætte grænser. Det ER okay at fokusere på dine egne behov og ønsker, i stedet for at tilsidesætte dem for andres. Fornem, hvad der er vigtigt for dig selv, og hvad der giver dig mening i livet. Hvad du har lyst til, og ikke mindst hvad du ikke har lyst. Vær også opmærksom på de automatiske overbevisninger, du måske bruger, så som »Jeg bør jo …« eller »Jeg kunne da godt lige …«.

Det er først, når du bliver bevidst om dit mønster, at du kan ændre tingene.Er der mon særlige mennesker i dit liv, som du især har svært ved at sige nej til? Et nej og at sætte dine grænser skal kommunikeres ud klart, tydeligt og kærligt. Når du ikke får sagt nej til det, du ikke vil, respekterer du dig selv. Samtidig fortæller du omverdenen, at du ikke har grænser. Andre kan ikke gætte, hvor dine grænser går og kan udløse en usund dynamik i jeres relation. Mærk efter i dag – ja eller nej. Stop automatpiloten og virkelig mærk efter. Det kræver træning, at skabe ændringer i dit liv.

Håber at du nyder årets julekalender

Kærligst Joanna ❤️

Følg mig - Like siden