Klienter fortæller

Joanna er knaldhamrende dygtig

Malou

Joanna er knaldhamrende dygtig til det hun gør. Hun har en fantastisk evne til at skabe en ro omkring sig.

Jeg har besøgt Joanna af flere omgange og med forskellige problemstillinger. Uanset hvilken problemstilling jeg havde/har, så formår Joanna altid at forstå og samarbejde. Hun er utrolig nem og behagelig at snakke med. Personligt vil jeg ikke give slip på hende.
Jeg kan varmt anbefale at besøge Joanna og jeg er rigtig glad for alt hvad hun har hjulpet med! 🙏🏼

Malou

 

Jeg kan 100% anbefale Joanna

trine

Joanna er en fantastisk kvinde som med det samme fik mig til at føle mig tryg og rolig. Jeg var lidt usikker på, om jeg overhoved ville være modtagelig overfor hypnose, men Joanna gjorde det let og trygt for mig.

Det hun gjorde under hypnosen var helt fantastisk. Jeg gik derfra med fornyet energi og fik lagt mine problemstillinger bag mig. Jeg føler det som en stor byrde er taget væk fra mine skuldre og jeg har lykkedes med at ligge problemerne bag mig og fået nye handlemuligheder.
Jeg kan 100% anbefale Joanna. Det var virkelig en oplevelse, der har lettet og hjulpet mig videre i mit liv.

Kærlige hilsner

Trine

Jeg vil klart anbefale dig til alle på min vej

traume
Jeg vil bare sige dig stort tak for din session og hypnose. Det var over alle forventninger og hver dag mærker jeg positiv forandring.
Du så lige igennem mig og satte hurtigt ord på kernen i det vi skulle kigge på. Jeg kom for at finde mit selvværd og det må jeg sige at jeg har fundet. Dit næstekærlige væsen, gjorde mig tryg, til trods for min krop der var på “dupperne”, men hvor der er vilje er der vej og du vidste lige hvordan du skulle takle min krop ❤
Jeg fik forløst et gammelt traume og fik med din hjælp skabt, en tryg kerne jeg altid kan vende tilbage til.
Jeg vil klart anbefale dig til alle på min vej. Alle der ønsker sig selv det bedste og føler de har brug for hjælp til at nå der hen.
Det virker ! 
Malene

Jeg har endelig fået redskaberne, der hjælper mig videre

Igennem mine sessioner med Joanna, har jeg først og fremmest lært en hel del om mig selv.

Joannas åbenhed og imødekommende personlighed har hjulpet mig til at kunne føle mig tryg i hendes tilstedeværelse. Det hjælper én til at kunne grave dybt inde i sig selv og lægge det ømmeste frem, så der kan arbejdes med det.
Med fuld forståelse lærer hun én, at bearbejde og arbejde med de problemer, der er i hverdagen.

Joanna har givet mig konkrete værktøjer, som har hjulpet mig til at opbygge og reparere det, der ikke fungerede og som tidligere hæmmede mig i min hverdag. Jeg har blandt andet lært at være mere åben overfor andre mennesker og dele det jeg føler, så jeg ikke sidder alene med mine tanker og følelser.

Joanna har hjulpet mig med til, at smide den gamle byrde væk fra mine skuldre, som tidligere tvang mig ned i det sorte hul.

Jeg har endelig fået redskaberne, der hjælper mig videre

Micky 25 år

De rigtige valg

Jeg er en pige på 16 år, som har været i terapi hos Joanna.

Min situation var stress, som følger af en blanding af at starte på et nyt gymnasium, og samtidig har været gennem en stor familiekrise med en svær sygdom. Det gjorde det umuligt for mig at vælge mellem drømmegymnasiet, som jeg var kommet ind på, men som krævede rigtig meget af mig, og det mere trygge lokale miljø, hvor alle mine gamle venner befandt sig.
Ved at gå hos Joanna fik jeg hjælp til at se, hvad det var der var det bedste for mig og jeg lærte mig selv bedre at kende
Jeg endte selvfølgelig med at træffe det rigtige valg, og jeg endte også med at en mere positiv indstilling til ting, som jeg ikke havde haft i lang tid.

Leonor

Glæde, varme og fuldstændighed

Joanna er en meget behagelig person og behandler, som jeg følte mig meget tryg ved utrolig hurtigt.

Jeg har ingen tidligere erfaringer med hypnose, og var derfor en smule skepisk. Allerede efter den første behandling havde jeg en stærk følelse af glæde, varme og fuldstændighed.

Jeg fik nogle værktøjer, som jeg har kunne arbejde med aktivt efterfølgende, hvilket også har givet mig et stort udbytte.

Mange tak  Joanna

Kærligst Stine

 

Ingen knude i maven længere

Jeg har fået hjælp til mit selvværd og har fået hypnose 1 gang og allerede nu kan jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg kan gå til møder og samtaler uden at få knuder i maven og er generelt blevet gladere for mig selv og har fået en enorm tiltro til at jeg godt kan.

Jeg giver min varmeste anbefaling

Joanna er en fantastisk Coach og Terapeut – uden hende vil jeg ikke være der hvor jeg er i dag. Jeg giver min varmeste anbefaling

Po Sørensen

Jeg har endeligt fået ro

Jeg har igennem de sidste 10 år forsøgt mig med forskellige psykologer, terapeuter og forskellige behandlingermetoder. Jeg har aldrig rykket mig så meget som det seneste år med Joanna.
Jeg har endeligt fået ro.

Tusind tak

Sandra

Fantastisk dygtig, professionel, empatisk og sympatisk terapeut

“Når metoden så bliver udøvet af en så kompetent og empatisk terapeut, som Joanna er, så er man virkelig i de aller-bedste hænder.

Efter en meget ubehagelig angstfyldt hændelse blev jeg plaget af panikangstanfald og et højt angstniveau i over 3 år. Det var virkeligt ubehageligt, så jeg var villig til at prøve alt for at få det bedre. Jeg prøvede flere forskellige slags psykodynamisk terapi (Bodynamic/SE, EMDR og ISTDP) og brugte over 120 000 kr. på dette. Fik godt nok indsigt i mig selv på den måde, men intet af det havde en permanent virkning mht til min angst. Jeg fik også udskrevet lykkepiller hos lægen, men kunne ikke holde bivirkningerne ud, så det måtte jeg stoppe med igen.

Jeg kom til Joanna efter at have været ved at opgive håbet om at få det bedre. Jeg var efterhånden gennem min psykolog-uddannelse blevet opmærksom på, at kognitiv adfærdsterapi har de beviseligt bedste resultater af alle former for psykologisk behandling med hensyn til behandlingen af panikangst og angst generelt.

Da jeg fandt Joannas webside følte jeg straks en tillid til hende, og jeg blev ikke skuffet. Efter kun 7 behandlinger var mit angst-niveau dalet ca. 60%, hvilket var helt fantastisk for mig at opleve. Efter nu 13 behandlinger og en pause i behandlingen føler jeg, at jeg er ved at komme rigtigt godt videre i mit liv uden at blive synderligt plaget af angst i dagligdagen.

En af de rigtig gode ting ved kognitiv adfærdsterapi er alle de strategier og metoder, som man selv får til at håndtere angst og stress. Når man laver sit øvelsesarbejde derhjemme mellem sessionerne, så lærer man rigtigt meget, som man tage med sig, og blive sin egen terapeut.Jeg har fået rigtig gode redskaber fra Joanna, og jeg synes hun har været god til at finde dem, som har været rigtige for mig. Når det har været svært for mig selv at gennemskue hvad der helt foregik i processen, synes jeg at Joanna har været rigtig fin til at skære ind til kernen af problemet, så jeg kunne komme videre.

Kognitiv adfærdsterapi er en fantastisk metode, som jeg helt klart i dag vil vælge som den første behandlingsmetode ved bl.a. angstlidelser, både som privatperson og som psykolog. Den kan hjælpe hurtigt og effektivt, og min egen erfaring er, at når man er blevet angst for angsten, så slår den alle de andre metoder, simpelt hen. Når metoden så bliver udøvet af en så kompetent og empatisk terapeut, som Joanna er, så er man virkelig i de aller-bedste hænder.Alt i alt vil jeg sige, at Joanna er en fantastisk dygtig, professionel, empatisk og sympatisk terapeut, og jeg kan kun anbefale hende på det aller-aller-varmeste!”

Bedste hilsner

Peter