klienter Fortæller

Intet har virket før jeg begyndte at komme hos Joanna!

anmeldelse

Har indtil videre haft 2 sessioner hos Joanna, og allerede efter 1 gang, kunne jeg mærke en markant forskel på min psyke! Har døjet med rigtig dårlig selvtillid, angst m.m, som i høj grad også havde påvirket mig socialt – intet har virket før jeg begyndte  hos Joanna! Jeg føler mig nu meget mere tryg ved sociale begivenheder, og kan mærke min selvtillid har fået et kæmpe boost. Jeg tør… Læs hele udtalelsen “Intet har virket før jeg begyndte at komme hos Joanna!”

Michelle

Den bedste investering

Bedste terapi

Jeg har fået 3 behandlinger hos Joanna og det er den vildeste oplevelse. Første behandling var lige efter jeg var startet på arbejde igen efter en stress sygemelding. Da jeg kom ind af døren til Joanna var mit hoved et kæmpe kaos og jeg var helt til “rotterne” og tæt på ny sygemelding. Jeg fik en spirituel healing og da jeg gik ud af døren var det med ro i… Læs hele udtalelsen “Den bedste investering”

Camilla

Stort indtryk og rørte mig meget

clairvoyant

Den varmeste anbefaling herfra. Jeg var til clairvoyance hos Joanna og det var en virkelig tryg, god og givende oplevelse. Det gjorde virkelig stort indtryk og rørte mig meget positivt. Tak for en god… Læs hele udtalelsen “Stort indtryk og rørte mig meget”

Mere livsglæde og selvtillid

Guldsko

Kære Joanna, Endnu engang tak for hjælpen! For tre måneder siden var guldsko ikke engang noget jeg gad tænke på nu danser ud i livet i guldsko Havde en problemstilling som fyldte så meget at jeg søgte hjælp. Og det viste sig at jeg i 20 år kæmpet at give slip på gamle svigt – og det hjalp Joanna med. På en helt fantastisk rolig og empatisk måde blev jeg… Læs hele udtalelsen “Mere livsglæde og selvtillid”

Iben

Hun kan bare noget helt specielt og unikt!

hypnose og værktøjer

Jeg kan ikke andet end at anbefale Joanna til andre. Hun kan bare noget helt specielt og unikt! Jeg har været hos hende af 4 gange indtil videre, og hver gang oplever jeg lettelse og glæde. Jeg har gået med en depression, dårlig selvværd, fobi og andre ting. For mig blev en enkelt session hypnose til en hel rejse. En rejse, hvor jeg er blevet mere selvstændig og en tro… Læs hele udtalelsen “Hun kan bare noget helt specielt og unikt!”

Julie

Bedst anmeldte behandler i Nordsjælland

Bedste behandler

Jeg valgte Joanna, da hun er den bedst anmeldte behandler i Nordsjælland. Jeg må sige, at det levede fuldt ud op til mine forventninger. Joanna kan noget helt særligt, og jeg er blevet hjulpet på en måde, så jeg er blevet set og forstået fra et helhedsperspektiv. Det har gjort behandlingen yderst effektiv, og jeg er kommet videre med masser af konkrete brugbare værktøjer. Med hypnosen og samtalen i kombination,… Læs hele udtalelsen “Bedst anmeldte behandler i Nordsjælland”

Ninia

Kan klart anbefales

clairvoyance

Wow JUST WOW! ‘ Prøvede clairvoyance session hos Joanna og hun ramte spot on med ALT! Det bekræftede mig i min intuition og med noget jeg selv mærkede, hvor jeg fik nogle virkelig gode budskaber fra hende. Kan klart… Læs hele udtalelsen “Kan klart anbefales”

Positive resultater

spirituel healing

Jeg kom til Joanna med stor frustration over jeg sad fast i nogle uhensigtsmæssige mønstre, manglede selvværd, havde angst, overtænkte og havde svære udfordringer med relationer. Efter hypnoterapi og spirituel healing er jeg kommet i den vildeste proces med overvældende positive resultater. Joannas kærlige og ligefremme måde at levere tingene på går rent ind hos mig. Den spirituelle healing er direkte vanedannende… Læs hele udtalelsen “Positive resultater”

Sidsel

Fantastisk oplevelse

Clairvoyance

Joanna er en skøn kvinde som man instantly føler sig tryg hos. Jeg har fået en clairvoyance som var over alle forventninger. Hun er så hamrende dygtig og jeg kommer helt sikkert igen til en anden behandling. Tusind tak for en  for en fantastisk oplevelse… Læs hele udtalelsen “Fantastisk oplevelse”

Jeg kan 100% anbefale Joanna.

trine

Joanna er en fantastisk kvinde som med det samme fik mig til at føle mig tryg og rolig. Jeg var lidt usikker på, om jeg overhoved ville være modtagelig overfor hypnose, men Joanna gjorde det let og trygt for mig. Det hun gjorde under hypnosen var helt fantastisk. Jeg gik derfra med fornyet energi og fik lagt mine problemstillinger bag mig. Jeg føler det som en stor byrde er taget… Læs hele udtalelsen “Jeg kan 100% anbefale Joanna.”

Det virker ! 

traume

Jeg vil bare sige dig stort tak for din session og hypnose. Det var over alle forventninger og hver dag mærker jeg positiv forandring. Du så lige igennem mig og satte hurtigt ord på kernen i det vi skulle kigge på. Jeg kom for at finde mit selvværd og det må jeg sige at jeg har fundet. Dit næstekærlige væsen, gjorde mig tryg, til trods for min krop der var… Læs hele udtalelsen “Det virker ! “

Malene

Mange tak Joanna

Hypnose

Joanna er en meget behagelig person og behandler, som jeg følte mig meget tryg ved utrolig hurtigt. Jeg har ingen tidligere erfaringer med hypnose, og var derfor en smule skepisk. Allerede efter den første behandling havde jeg en stærk følelse af glæde, varme og fuldstændighed. Jeg fik nogle værktøjer, som jeg har kunne arbejde med aktivt efterfølgende, hvilket også har givet mig et stort udbytte. Mange tak  Joanna Kærligst… Læs hele udtalelsen “Mange tak Joanna”

Stine

Jeg har endelig fået redskaberne, der hjælper mig videre

depression

Igennem mine sessioner med Joanna, har jeg først og fremmest lært en hel del om mig selv. Joannas åbenhed og imødekommende personlighed har hjulpet mig til at kunne føle mig tryg i hendes tilstedeværelse. Det hjælper én til at kunne grave dybt inde i sig selv og lægge det ømmeste frem, så der kan arbejdes med det. Med fuld forståelse lærer hun én, at bearbejde og arbejde med de problemer,… Læs hele udtalelsen “Jeg har endelig fået redskaberne, der hjælper mig videre”

Micky

Én af de bedste samtaler

Clairvoyant

Af hjertet tak for en utrolig fin og skarp session, hvor både din intuition og spirituelle, psykologiske baggrund blev sat i spil. Det var en forløsende samtale – hvor det der rør mig mest og er sværeste at få hånd om, kom op til overfladen. Især din clairvoyante evner at se de skjulte sider, traumer og mønster og at rådgive med så meget empati, var fantastisk og for mig –… Læs hele udtalelsen “Én af de bedste samtaler”

Joanna har en evne til at se dig for den du er med et kærligt og skarpt blik. Helt ind i din sjæl.

søvnløshed

Hvad gør du, hvis du føler, at du lider af søvnløshed, urolige nætter eller bare ikke har tillid til, at du kan få en god nattesøvn? Må jeg anbefale Joanne Izabella (JI). Efter én session, hvor vi fik fastslået, at min søvn faktisk er ok, men mine overbevisninger, om søvnen sagde det modsatte, har jeg nu oplevet den første nat, hvor tilliden til mine søvnevner er tilbage. JI har en… Læs hele udtalelsen “Joanna har en evne til at se dig for den du er med et kærligt og skarpt blik. Helt ind i din sjæl.”

Kæmpe forandring, på meget kort tid og for det er jeg hende evigt taknemmelig

Hypnose

Jeg har kæmpet en brav kamp med bl.a. angst, i mange år. Joanna har hjulpet mig, med at komme tilbage til mig selv, og til at kunne have et normalt fungerende liv, uden at angsten tager over i min hverdag. Der er, for mig, sket en kæmpe forandring, på meget kort tid og for det er jeg hende evigt… Læs hele udtalelsen “Kæmpe forandring, på meget kort tid og for det er jeg hende evigt taknemmelig”

Natasha

Den absolut bedste healing af alle jeg har prøvet.

healing

Jeg er lige blevet healet af Joanna. Den absolut bedste healing af alle jeg har prøvet. Allerede i indledningen, hvor Joanna scannede min krop kunne jeg mærke healingen startede ved isnende fornemmelse i toppen af hovedet. Undervejs i healingen mærkede jeg kraftig isnen i toppen af hovedet, pludselig lidt smerte i bryst og mave med kortvarig følelse af at blive ked af det. Så blev der fuldstændig ro i kroppen.… Læs hele udtalelsen “Den absolut bedste healing af alle jeg har prøvet.”

Liselotte

Joanna er en fantastisk dygtig, professionel, empatisk og sympatisk terapeut

Bedste terapeut

“Når metoden så bliver udøvet af en så kompetent og empatisk terapeut, som Joanna er, så er man virkelig i de aller-bedste hænder. Kognitiv adfærdsterapi er en fantastisk metode, som jeg helt klart i dag vil vælge som den første behandlingsmetode ved bl.a. angstlidelser, både som privatperson og som psykolog. Den kan hjælpe hurtigt og effektivt, og min egen erfaring er, at når man er blevet angst for angsten, så… Læs hele udtalelsen “Joanna er en fantastisk dygtig, professionel, empatisk og sympatisk terapeut”

Peter

Jeg altid har følt mig i meget trygge hænder

anbefalinger terapi psykoterapeut

Jeg har været hos Joanna af flere omgange og kan på det varmeste anbefale et forløb hos hende. Som ung kvinde var jeg plaget af stress og angst. Gennem samtaler og kognitiv terapi fik jeg værktøjer og hjælp til at arbejde med de begrænsende mønstre og tanker, der dengang plagede mig. Jeg fik styrket mit selvværd og sluppet af med stress og angst, så der igen kunne komme ro og… Læs hele udtalelsen “Jeg altid har følt mig i meget trygge hænder”

Christina

Den kraftigste healing jeg har prøvet

spirituel healing

Jeg har virkelig haft det godt, efter du healede mig!! Min angst er næsten forsvundet helt Jeg føler, at jeg i større grad er blevet “gamle” Astrid igen. Har haft det godt selvværdsmæssigt og føler jeg er gået ud i verden og være mere selvsikker og glad. Det har lige pludselig slet ikke været noget problem for mig, at være helt mig selv igen Dejligt at mærke, at det er… Læs hele udtalelsen “Den kraftigste healing jeg har prøvet”

Astrid

Joanna er knaldhamrende dygtig til det hun gør.

Selvværd

Joanna er knaldhamrende dygtig til det hun gør. Hun har en fantastisk evne til at skabe en ro omkring sig. Jeg har besøgt Joanna af flere omgange og med forskellige problemstillinger. Uanset hvilken problemstilling jeg havde/har, så formår Joanna altid at forstå og samarbejde. Hun er utrolig nem og behagelig at snakke med. Personligt vil jeg ikke give slip på hende. Jeg kan varmt anbefale at besøge Joanna og jeg… Læs hele udtalelsen “Joanna er knaldhamrende dygtig til det hun gør.”

Malou

Uden Joanna vil jeg ikke være der hvor jeg er i dag. Jeg giver min varmeste anbefaling

Coach

Joanna er en fantastisk Coach og Terapeut – uden hende vil jeg ikke være der hvor jeg er i dag. Jeg giver min varmeste… Læs hele udtalelsen “Uden Joanna vil jeg ikke være der hvor jeg er i dag. Jeg giver min varmeste anbefaling”

Po

Super dygtig og erfaren

erfaren terapeut

Joanna får mine varmeste anbefalinger. Der sker noget magisk når man bliver healet af hende. Dybe erkendelser og ro lander. Hun er super dygtig, erfaren og hun er ikke kun en dygtig healer men også en dejlig sparringsparter, coach og mentor. Joanna er en af mine go-to hjælpere når følelserne og tankerne har brug for kærlig… Læs hele udtalelsen “Super dygtig og erfaren”

Pia Maria