Joanna Izabelle

Terapi, Hypnose,

Clairvoyance og Healing

Ring eller SMS på 3070 6393

Find tilbage til indre ro, større livsglæde og mere frihed

Jeg har mere end 20 års erfaring med at hjælpe mennesker ud af stress, angst, tristhed, negative mønstre, livskriser og lavt selvværd.

Uanset hvor du befinder dig i livet, kan du komme i en situation,
hvor du har brug for hjælp til at komme videre.

Jeg har hjulpet utallige mennesker til et mere glædesfyldt og frit liv. Måske kan du genkende dig selv i deres historier og udfordringer. Læs deres fortællinger og tilbagemeldinger nederst på siden.

Min succesrate skyldes den unikke tilgang, der kombinerer en bred vifte af de mest effektive værktøjer. Det er selve kombination af værktøjer, som du ikke finder andre steder og gør din behandling unik og skræddersyet til dine behov.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende gratis telefonisk forsamtale.

Send en sms for tidsbestilling

på tlf. 3070 6393

Hvorfor vælge mig?

Vælg mig fordi jeg er parat til at hjælpe dig videre, uanset hvor svært det ser ud lige nu. Hvis du allerede har prøvet samtaleterapi andre steder, men ikke helt er kommet i mål, så har jeg de redskaber der skal til, for at komme bagom problemet på andre måder.

Med min viden og erfaring giver en bred vifte af tilgange til løsning af netop din problemstilling. Jeg har gennem tiden stødt på alverdens problemstillinger - så jeg vil helt sikkert også kunne hjælpe dig.

Kognitiv terapi er baseret på en videnskabeligt veldokumenteret terapeutisk tilgang, som har vist de bedste resultater til en lang række tilstande f.eks. stress, angst, depression og lavt selvværd. Kognitiv terapi er ganske simpelt – terapi der virker!

Hypnoterapi kan bare noget helt særligt og du vil få svar på de ting, som er svære at få fat i under en bevidst tilstand. Jeg bruger hypnoterapi, når vi skal finde ind til kernen og til løse gåden om, hvordan problemerne er opstået og forløse, forandre og skabe nye veje i dit ubevidste sind. Det giver bare så god mening for de fleste, at få den viden og skabe en forståelse for de problemer, der dukker op igen og igen. Under hypnose kan vi skabe store forandringer og jeg har hjulpet mennesker med hypnose med meget stor effekt og på kortere tid end ved traditionel samtaleterapi. Disse behandlinger rykker virkelig.

Clairvoyant livsvejledning er for dig, som søge svar her og nu. Du får kun clairvoyance, hvis det er den ydelse du har bestilt tid til. Jeg stiller aldrig ind på dig uden din tilladelse.

Du kan kombinere metoderne eller lade dem stå alene – du vælger det, som giver bedst mening for dig.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål eller hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kærligst
Joanna Izabelle

Ønsker du at slippe af med tankemylder, frygt og blokeringer og genfinde ro, livsglæde samt troen på dig selv, så vil jeg meget gerne hjælpe dig

Du fortjener at få den hjælp som du har brug for, og ikke nøjes med halve løsninger.

Jeg tilbyder en unik kombination af kraftfulde og effektive værktøjer fra både den videnskabelige og alternative verden.

Skab varige forandringer

Jeg har udvalgt de stærkeste og bedst dokumenteret metoder, som jeg ved virker. Jeg har brugt mange år på at finde, teste og udvælge det, der virker allerbedst, når det handler om at skabe varige forandringer.

Du får konkrete brugbare og håndgribelige værktøjer igennem samtalen og med hypnoterapi gør det muligt at ændre det ubevidste sind.

Mange af vores uhensigtsmæssige mønstre og automatiske reaktioner ligger i det ubevidste sind, hvilket kræver mere end bare samtale. Derfor arbejder jeg direkte med det ubevidste sind på en nænsom, virksom og behagelig måde for at skabe en bekymringsfri og glædesfyldt tilværelse for dig.

Mine behandlinger er skræddersyet til dine behov, og du kan frit vælge den behandlingsmetode, der passer dig bedst.

Læs gerne de mange postive anmeldelser fra mine tilfredse klienter her på siden, Facebook eller Google.

Jeg vil se frem til at skabe de forandringer, som du ønsker sammen med dig.________________________________________________________________________________________________________________________________

Mit navn er Joanna Izabelle

Jeg har mere end 20 års erfaring med at hjælpe mennesker gennem alverdens problemstillinger til at finde nye veje og løse de forhindringer, som står i vejen for en lykkeligere hverdag. Uanset hvad der står i vejen for dig i din hverdag, så er jeg ret sikker på, at jeg også kan hjælpe dig videre. 

Hos mig får du en masse redskaber, som du også selv kan bruge og vil gøre en forskel for dig i din hverdag. Redskaber, der kommer fra min baggrund inden for både kognitiv adfærdsterapi og som hypnoterapeut. Målet er, at du får de redskaber der skal til for at fremadrettet kunne være i stand til at hjælpe dig selv, og i sidste ende blive din egen terapeut.

Jeg har clairvoyante intuitive evner og er i stand til at tune ind på dig og din energi. Jeg tilbyder clairvoyante sessioner, hvor du får klar besked på de spørgsmål du måtte brænde inde med. Jeg formidler på en jordnær og kærlig måde. Disse sessioner kraver dit tilvalg og derfor kan både terapi og hypnose står alene. Jeg tuner kun ind på dig med din tilladelse. jeg bruger dog altid min intuitive evner under mine sessioner og kan derfor også hurtigere spore mig ind på kerneproblemer og løsninger for disse.

Du vil modtage en unik kombination af redskaber, som er forandringsskabende for dit liv – og som ikke fås særlig mange andre steder. Du går altid ud af min dør med ny viden, nye redskaber og ny forståelse af dig selv.