Soul Body Fusion®

Body Soul Fusion er et enkelt og kraftfuldt redskab, der bringer dig fuldt tilstede i din krop, og skaber en bedre forbindelse mellen krop og sjæl.

Når vi bliver udsat for traume og chok, forlader vi vores krop til en vis grad, for at udholde en vanskelig sitation, da disse oplevelser kan være for svære at for os at håndtere. Dette sker igennem hele livet.

Soul Body fusion® forener og integrere balancen mellem krop og sjæl. Soul Body fusion® føles lidt som at “komme hjem” til sig selv igen.

Behandlingen er enkel og handler om at skabe plads og rum for sjælen, til at vende hjem.

Jeg facilitere denne proces med dig. Behandlingen foregår online og varer ca. 25 min. ialt. Selve healinger varer 2×10 min og der holdes en lille pause mellem disse 2 frekvenser.

Du kan få denne behandlingen enkeltvis eller som anbefalet 3 sessioner indenfor 21 dage.

Soul Body fusion® vil give dig en oplevelse af en bedre kontakt til dig selv, større jordforbindelse og øget energifrekvens. Det vil kunne påvirke dine beslutninger og sætte din indre personlige proces til et nyt niveau. Det vil også støtte dig i din udvikling, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Du vil oplevelse at din intuition og føling med dig selv vil blive skarpere og vil du bedre kunne handle og tage nye beslutninger i dit liv, ud fra et stærkere og sundere udgangspunkt.

Jeg tilbyder disse sessioner lige nu til en særlig pris – se mere under priser.