Hypnose mod Eksamensangst

Eksamensangst

Langt de fleste mennesker bliver følelsesmæssigt påvirket op til en eksamen. Det er jo der det virkelig gælder, og du skal på kort tid kunne præstere alt det du kan, for at opnå lige det resultat du ønsker.

For nogen udvikler det sig direkte til eksamensangst, som kan være altødelæggende i forhold til et godt resultat og dit gennemsnit.

Måske har du tidligere erfaringer, hvor det ikke er gået som du havde ønsket eller måske oveni købet gået helt galt, og du husker denne situation meget tydeligt og forbinder den med eksemen. Måske har du også en overbevisning som: ”Jeg går helt sort til eksamen”. Så er fundamentet for eksamensangsten grundlagt dybt i dig, og du vil få angst til eksamen og eksamenslignende situationer.

I selve eksamenssituationen kan eksamensangst betyde, at du har problemer med at formulere dig, græder, hyperventilere, har blackout-oplevelser, sveder eller andre symptomer på angst. Når du har angst så går din tænkning automatisk til angsten og du har svært ved at holde fokus på selve eksamen. Det kan i væreste fald fører til en dårligere  eksamenskarakter.

Hypnosebehandling kan hjælpe dig til at få en god eksamen. Du vil opleve succes og lægge tidligere oplevelser bag dig.

Hypnose kan få stoppet det uhensigtsmæssige mønster omkring den misforståelse, at eksamen er farligt. Det vil frigive ressourcer som styrke, overblik, indre ro, tro på sig selv og sine evner. Det vil give dig den ro du søger.

Hypnose er særdeles effektivt til at minimere og neutralisere de overdrevne indre faresignaler. Jeg supplerer  ofte hypnosebehandlingen med øvrige værktøjer, så du er så parat og klar til en super god eksamen.

Jeg har i særligt meget erfaring med arbejde med unge, da jeg i knap 10 år har været tilknyttet som konsulent på et studenterkursus. Læs mere

Lad mig hjælpe dig med eksamensangsten – book en tid allerede i dag på tlf. 3070 6393