Coaching

Coaching kan hjælpe dig til at sætte fokus på dit potentiale og forbedre dine præstationer

Via coaching skabes resultater ved at fokusere på målsætninger, færdigheder og kompetencer.
Du får redskaber til at håndtere stress, sikre optimal udnyttelse dine ressourcer. Du vil samtidig vil du få redskaber til at ændre negative tanke – og adfærdsmønstre, der evt. fastholder dig i gamle mønstre.

Et coachingforløb vil tage udgangspunkt i konkrete udfordringer. Coaching kan være noget for dig, der ønsker at nå et særligt mål eller afklaret en konkret problemstilling. Dette kan både være i forbindelse med job, sport eller i dit privatliv.

Hvad kan man arbejde med ?

Man kan arbejde konkret med :

  • Målsætninger
  • Personlig udvikling og lifecoaching
  • Business coaching

Coaching på målsætning vil omhandle din motivation, ressourcer og barriere på et konkret mål. En målsætning skal være attraktivt, interessant, realistisk og overkommeligt for en at nå.  Tidsrammen skal være klar, og hvor man er afklaret omkring, hvordan man får adgang til de ressourcer, både eksterne som interne. Coaching kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Personlig udvikling og lifecoaching til dig som vil optimere på netop disse paramenter. Er der områder i dit liv, hvor det ikke er som du ønsker det? Her handler det igen om at finde ud af, hvad du ønsker dig af livet. Hvad skal ændres forat du kan opnå dine personlige ønsker og hvordan skal du opnå lige netop dette via dine handlinger.

Business coaching er til dig, der måske gerne vil lave et karriereskift, men er i tvivl. Måske ønsker du at afklarer, om du skal søge en ny stilling eller tage en ny uddannelse. Nogle gange handler det om at komme ind til kernen og tage et valg. Jeg kan hjælpe mig med at undersøge, om du har stillet dig selv de spørgsmål, således du kommer tættere på et valg og få ressourcer til at gennemfører det du har sat dig for.

Hvad er coaching?

I et  coachingforløb arbejdes der med at skabe bevidsthed om fejlhæftede tanke- og forestillingsmønstre, der kan forhindre dig i at opnå dine mål. Vi vil undersøge om der ligger andre forhindringer på din vej, der forhindre dig i at gennemfører handlinger der bringer dig tættere på målet. Det kan være et lavt selvværd eller en angst problematik, som skaber forhindring for dig. 

En fastlåst uhensigtsmæssig tænkning kan udgøre et problem for dig, således at den vil forhindre dig i at opnå et bestemt mål, løse en specifik opgave. Det kan betyde at du oplever, at begå samme fejl igen og igen.

Et coachingforløb kan hjælpe dig til at gennemføre dine fastsatte mål, støtte din personlig udvikling og vækst. Der er derfor en investering i din personlige udvikling og du vil på den lange bane få større livskvalitet og glæde i hverdagen.

Et coachingforløb hos mig kan med stor fordel kombineres med hypnose/hypnoterapi, da man her kan undersøge om der er forhindringer eller barrierer i din underbevisthed, der forhindre dig i at nå dine mål. Dette er selvfølgelig op til hver enkel at bestemme, om det giver mening for dig.

Kontakt mig allerede i dag for en tid – TLF: 30706393