Hypnose mod Overvægt

Der kan være mange årssager til, at du er overvægtig

Et overforbrug af mad kan hænge sammen med en generel usund livsstil, eller fordi man har bundet værdier på spisning. Der er mange sociale begivenheder som er bundet op omkring spisning og maden er jo altid til vores rådighed. Har man et overforbrug af mad kan det være meget svært at afmåle, hvornår man spiser på sine følelser og hvornår man virkelig har brug for næring og reelt er sulten.

Mange spiser ved kedsomhed, når de er ked af det eller stresset. Din overspisning blevet til en række vaner med ekstra sødt til kaffen og  lige tage en snack, også selvom man reelt er mæt.

Din overvægt kan også hænge sammen med selvværdet eller selvtilliden. Ved at styrke selvværdet øges sandsynligheden for at igangsætte et vægttab og holde vægten herefter. Det handler meget om at undersøge, hvad din vægt er bundet op på følelsesmæssigt.

Hypnose kan være en meget effektiv metode, til at hjælpe dig til at skille tingene ad, tage de sunde valg og begrænse den følelsesmæssige spisning

Hypnosetilstanden og hjælpe dig til, at blive bevidst om de ubevidste følelsesmæssige sammenkoblinger med maden og give dig kontrollen tilbage.

Er du afhængig af sukker og denne er årsagen til din overvægt, kan du tilbydes en ren sukker detox, der hjælper dig med at afgifte din krop for sukker. Hypnose kan dermed hjælpe dig af med en sukkerafhængighed, og derved i sig selv skabe det vægttab du ønsker.

Det skal dog understreges, at hypnosebehandlingen primært skal ses som en hjælp til ændringer i madvaner og kan ikke stå alene. For at skabe varige ændringer er det vigtigt, at du er motiveret for ændringer og har en plan eller en ide om, hvordan du selv vil arbejde videre med din målrettet indsats. Jeg kan give dig redskaberne, men du skal være indstillet på selv at arbejde videre efter hypnosebehandlingen.

Kontakt mig hvis du vil vide mere, eller book en tid allerede i dag tlf. 3070 6393