Joanna Izabelle

Kognitiv Psykoterapeut, Hypnotisør og Clairvoyant i Nordsjælland

Jeg brænder for at hjælpe mennesker igennem vanskeligheder, der forhindre et frit og lykkeligt liv.
Jeg tror ikke, at man  kan leve et helt  liv uden perioder, hvor vi oplever at tingene på en eller anden måde falder fra hinanden. Det er min overbevisning, at man kan udnytte disse perioder til at bygge et endnu bedre og stærkere fundament, og komme stærkere ud på den anden side af kriser.
Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du er klar på et positivt og engageret samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at se tingene på en nye måder og med friske øjne.

Min tilgang er, at jeg sammen med dig vælger den metode og tilgang der passer til dig og dit problem, så du kan få det optimale ud af et forløb hos mig.

Min vision er at hjælpe mennesker til at se nye veje, åbne nye muligheder og leve et liv baseret på egne værdier om et godt og frit liv.

Som person er jeg uhøjtidelig, ærlig og ligefrem. Det er vigtigt for mig, at dialogen er åbenhjertelig, jordnær og med gensidig respekt.

Lidt om mig

Jeg har en 4 årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi, ved Kognitiv Psykolog Center og er dermed en af Danmark første kognitive psykoterapeuter. Jeg åbnede min private praksis i 2009 og har dermed mange års erfaring med samtaleterapi.

Jeg uddannede mig til hypnotisør og hypnoterapeut i 2016, som åbner op for muligheden for at arbejde direkte med det underbevidste og ubevidste sind, og som er et fantastisk redskab til at skabe vedvarende forandringer.

Jeg har igennem en årrække arbejdet med at styrke min intuition og har herved opdaget mine stærke clairvoyante evner, som jeg har valgt at bruge i en professionel sammenhæng. Det er kun en del af det jeg tilbyder og derfor altid være et tilvalg til dig, der vil have beskeder direkte kanaliseret.

Jeg er overbevidst om, at alt er energi og at den energi vi omgiver os med, de tanker vi sender ud, de mennesker vi omgås, det miljø vi er i påvirker vores sind, krop og sjæl. Jeg har clairvoyante evner og er i stand til at tune ind på dig og din energi. Vi er omgivet af lys og muligheder. og flere og flere mennesker åbner sig i disse tider for kontakten til sjælen. Jeg tilbyder clairvoyante coaching sessioner, hvor du får klar besked på de spørgsmål du måtte brænde inde med. Jeg formidler på en jordnær og kærlig måde, så du kan træffe de valg og de forandringer du ønsker.

Jeg tilbyder en meget unik tilgang i dit terapeutiske forløb, da jeg har muligheden for at tilbyde den en særlig tilrettelagt behandling, hvor vi tager det bedste fra metoderne.

Der er meget få behandlere i Danmark, der tilbyder en kombination af de redskaber som jeg stiller til rådighed:

  • Kognitiv terapi er en samtaleteraputisk behandlingsmetode med en solidt videnskabeligt funderet grundlag. Bedst i test om man vil, til depression, angst, stress, og lavt selvværd.
  • Hypnoterapi er ligeledes videnskabeligt veldokumenteret til at at arbejde med dit underbevidste og ubevidste sind, således vi kan gå tilbage i tiden og fjerne blokkeringer fra fortiden, samt ligge nye og sunde overbevisninger ind direkte i dit undervidste sind.
  • Clairvoyance session er til dig, som vil have klar besked.
  • Healing er til at bringe mere ro, harmoni og balance i krop, sin og sjæl.

Det er en fantastisk effektiv kombination, men altid helt op til hver enkel klient hvordan man sammensætter sit behandlingsforløb og sætter farten. Jeg har fokus på, at al behandling sker i et samarbejde og med respekt for klientens ønsker og mål.

Jeg tager løbende efteruddannelse, således at jeg har en bred vifte af redskaber til brug for et individuelt tilpasset behandlingsforløb, som passer lige til dit behov og temperament.

Jeg har mere end 20 år behandlingserfaring og har arbejdet med mennesker igennem hele mit arbejdsliv. Jeg har derfor en meget bred erfaring og kendskab til alle tænkelige problemstillinger.

Hvad kan du få ud af et forløb hos mig?

Som terapeut møder jeg mange mennesker med forskellige problemer, som ofte er et sted i livet, hvor de har brug for nye redskaber til at komme videre.
Mennesker der opsøger mig har typisk problemer der udspringer af stress, angst, depression eller et lavt selvværd eller blot  vil have hjælp til en helt konkret problemstilling, som de ønsker at skabe en forandring omkring. Jeg modtager klienter i alle aldersgrupper.

Du vil opleve, at du får konkrete værktøjer til at skabe de forandringer du ønsker og se dig selv med nye øjne. Det åbner op for nye muligheder og et mere lykkeligt og frit liv.

At starte et terapiforløb er en investering i dig og et valg man ikke fortryder. 

jpg

Kun 30 minutters kørsel fra København på Hillerødmotorvejen.

Christian IVs Vej 1, 3400 Hillerød / Tlf. 30 70 63 93

Kontakt mig gerne for en helt uforpligtende snak.  Jeg ser frem til at hører fra dig.