Joanna Izabelle

Kognitiv Psykoterapeut og Hypnotisør i Nordsjælland

Jeg brænder for at hjælpe mennesker igennem vanskeligheder, der forhindre et frit og lykkeligt liv.
Jeg tror  ikke, at man  kan leve et helt  liv uden perioder, hvor vi oplever at tingene på en eller anden måde falder fra hinanden. Det er min overbevisning, at man kan udnytte disse perioder til at bygge et endnu bedre og stærkere fundament, og komme stærkere ud på den anden side af kriser.
Jeg vil gerne hjælpe dig, hvis du er klar på et positivt og engageret samarbejde, hvor jeg kan hjælpe dig til at se tingene på en ny måde. Er du er villig til at afprøve nye muligheder, tanke –  og handlemåder i dit liv ?

Min tilgang er, at jeg sammen med dig vælger den metode og tilgang der passer til dig og dit problem, så du kan få det optimale ud af et forløb hos mig.

Min vision er at hjælpe mennesker til at se nye veje, åbne nye muligheder og leve et liv baseret på egne værdier om et godt og frit liv.

Lidt om mig

Jeg har en 4 årig uddannelse i kognitiv adfærdsterapi, ved Kognitiv Psykolog Center og er dermed en af Danmark første kognitive psykoterapeuter. Det har givet mig en god ballast og mangeårig erfaring at arbejde målrettet med denne terapiform, som bygger på evidens og er dermed videnskabeligt veldokumenteret terapiform indenfor en lang række områder.

Jeg tager løbende efteruddannelse, således at jeg har en bred vifte af redskaber til brug for et individuelt tilpasset behandlingsforløb, som passer lige til dit behov og temperament.

Jeg har senest uddannet mig til hypnotisør og hypnoterapeut, som åbner op for muligheden for at arbejde direkte med dit underbevidste og ubevidste sind og som er en fantastisk redskab til at skabe vedvarende forandringer i dit liv.

Jeg tilbyder en meget unik tilgang i dit terapeutiske forløb, da jeg har muligheden for at tilbyde den en særlig tilrettelagt behandling, hvor vi tager det bedste fra metoderne.

Der er meget få behandlere i Danmark, der tilbyder en kombination af de redskaber som jeg stiller til rådighed:

  • Kognitiv terapi er en samtaleteraputisk behandlingsmetode med en solidt videnskabeligt funderet grundlag. Bedst i test om man vil, til depression, angst, stress, og lavt selvværd.
  • Hypnoterapi er ligeledes videnskabeligt veldokumenteret til at at arbejde med dit underbevidste og ubevidste sind, således vi kan gå tilbage i tiden og fjerne blokkeringer fra fortiden, samt ligge nye og sunde overbevisninger ind dirkete i dit undervidste sind.

Det er en fantastisk effektiv kombination, men altid helt op til hver enkel klient hvordan man sammensætter sit behandlingsforløb og sætter farten. Jeg har fokus på, at al behandling sker i et samarbejde og med respekt for klientens ønsker og mål.

Jeg har mere end 15 år behandlingserfaring og har arbejdet med mennesker igennem hele mit arbejdsliv. Jeg har derfor en meget bred erfaring og kendskab til alle tænkelige problemstillinger.

Som person er jeg uhøjtidelig, ærlig og ligefrem. Det er vigtigt for mig, at dialogen er åbenhjertelig, ligefrem og med gensidig respekt

Hvad kan du få ud af et forløb hos mig?

Som psyko- og hypnoterapeut møder jeg mange mennesker med forskellige problemer, som ofte er et sted i livet, hvor de har brug for nye redskaber til at komme videre.
Mennesker der opsøger mig har typisk problemer der udspringer af stress, angst, depression eller et lavt selvværd eller blot  vil have hjælp til en helt konkret problemstilling, som de ønsker at skabe en forandring omkring. Jeg modtager klienter i alle aldersgrupper.

Du vil opleve, at du får konkrete værktøjer til at skabe de forandringer du ønsker og se dig selv med nye øjne. Det åbner op for nye muligheder og et mere lykkeligt og frit liv.

At starte et terapiforløb er en investering i dig og et valg man ikke fortryder. 

Kontakt mig gerne for en helt uforpligtende snak.  Jeg ser frem til at hører fra dig.

Dansk Psykoterapeut forening

Kun 30 minutters kørsel fra København på Hillerødmotorvejen.

Tirsdagsengen/ 3400 Hillerød / Tlf. 30 70 63 93