Hvad er hypnoterapi og hypnose ?

Hypnose  og hypnoterapi er en helt fantastisk genvej til forandring og derfor har det været nærliggende for mig, at vælge hypnose ind som en behandlingsmulighed i min praksis. Jeg oplever igen og igen, at man ved hypnosenbehandling, kan rykke på tilstande, uhensigsmæssige mønstre og komme videre i sit liv. Alt det sker på en rolig og nænsom måde. Jeg håber, at du er parat til at skabe varige forandringer i dit liv. Hypnose og hypnoterapi kan bruges til en lang række problemstillinger og kan bidrage til at opløse de bagomliggende årsager, der vedligeholder en bestemt problemstilling.

Hvad er hypnoterapi ?

Hypnose er en tilstand af koncentreret og fokuseret opmærksomhed, hvor ens bevidste og kritiske tanker glider i baggrunden, så det underbevidste sind kan få lov at arbejde uforstyrret. I hypnosetilstanden er det dermed muligt at ændre de følelsesmønstre og uhensigtsmæssige vaner, man har opbygget gennem tiden ved at ændre opfattelsen af bevidste eller ubevidste erfaringer og bearbejde tingene på en dybtliggnede plan og derved skabe en ny og anderledes tilstand i det dybeste lag af sindet.

Der er flere dybder i hypnose. Nogle kommer kun i let hypnose, og kan efterfølgende være i tvivl om, hvorvidt de egentlig var i hypnose.  Andre kommer i en dyb tilstand, så de tror de har sovet. De fleste opdager dog at de svinger mellem de forskellige stadier. Sædvanligvis vil man kunne huske hvad der er blevet sagt under hypnosen.

Forskellen mellem hypnose og hypnoterapi er, at man i hypnoterapien vil have en samtale med klienten, mens klienten er i trance, så man arbejder direkte med klienten egen underbevisthed, hukommelse og erindring. Der er således tale om en terapeutisk behandling. I en ren hypnose, er det mere hypnotisøren, der taler og viser klienten vejen og kommer med en række positive forslag. Jeg bruger stor set altid hypnoterapi, som metode i min praksis.

Min metode med hypnoterapi

Den måde jeg arbejder på med hypnose er, at det dig der er i centrum. Derfor skræddersyr jeg hver eneste session til lige netop dig og dine behov. Jeg arbejder udelukkende dit tempo, det der fylder i dit sind og det der måtte komme op under hypnosen. Jeg benytter mig af de redskaber jeg har både fra hypnoseuddannelsen og andre metoder, der virker brugbare og hensigtsmæssige og er tilpasset hver eneste session og således at klienten får et optimalt udbytte.

Det er det særlige du får med, når du vælger en hypnosebehandling hos mig

Hypnoterapi hjælper med

….og meget andet. Man kan arbejde med alle slags problemer i hypnose, så længe de har en psykologisk karakter.

Jeg kan garantere, at du får en oplevelse og redskaber, som du kan bruge efter endt session
Jeg ser store fordele ved hypnosebehandlingen både som selvstændig behandling, eller som en del af et terapeutisk forløb, hvor du kan få flere redskaber med dig. Det er helt op til dig, hvilken behandling du selv er indstillet på.

Vælg rette hypnotisør

Når du vælger hypnotisør og hypnoterapeut, så vær opmærksom på, at mange hypnoterapeuter blot har et ugekursus evt. kombineret med et kort coachingskursus. Tjek derfor behandlerens baggrund og uddannelse, som din sikkerhed for en kvalificeret behandling.

Din sikkerhed ved et behandlingforløb hos mig ligger i min psykoterapeutiske baggrund og forståelse for de bagomliggende psykologiske mekanismer, der ligger til grund for en problemstilling. Jeg har min faglige ballast og erfaring at trække på og du er sikret en kvalificeret behandling. 

Kontakt mig gerne, hvis du er blevet nysgerrig på om hypnose mon er noget for dig på tlf. 3070 6393