Hypnose mod Flyskræk

Flystræk

Det kan være meget begrænsende at have flyskræk. Det kan være du aldrig har været på ferie, hvor der skulle flyves eller er så angst, at du har måtte dulme nerverne med medicin eller alkohol. Typisk opstår angsten langt før selve flyveturen og du kan bruger uger eller måneder på, at forbedre dig på, hvordan du skal overkomme eller håndtere sitationen. Det kan være ødelæggende ikke kun for dig, men også for dine nærmeste, at din angst for selve flyveturen fylder mere end glæden over ferien.

Flystræk kan handle om forskellige teamer:

  • Klaustrofobi
  • Angst for at miste kontrollen, eller at overgive kontrollen til andre
  • Dødsangst

Måske ligger der en dårlig oplevelse, fra tidligere, forbundet med din flyskræk eller også har du bare altid haft denne angst. Uanset hvad det er, så er der en lang række katastrofetanker forbundet med flyvning som fx.: “tænk, hvis vi styrter, tænk hvis jeg mister kontrollen og kan ikke komme væk, tænk hvis jeg panikker og kan ikke komme ud af det” …. Det er typisk tanker som disse derr fodre din angst, og får den til at vokse dag for dig inden din ferie og kommende flytur . Tanker som kun forstærker omfanget af din angst.

Selvom din logiske sans siger, at det er sikkert at flyve, så kan du ikke komme ud over angsten. Angsten begrænser dig i at leve frit liv, hvor du har kontrollen og styringen.

Hypnose  er effektiv behandling i forhold til de fleste angsttilstande, og kan derfor reducere eller fjerne den bagvedliggende angst for flyskræk. Du vil kunne give slip på gammel angst og beggynde at glæde dig til den ferie med din kære, hvor dit fokus er på alt det som du har at se frem til.

Kontakt mig. hvis du vil gøre dig fri af flyveskrækken med hypnose og hypnoterapi på tlf. 3070 6393