Hypnose mod Jalousi

Vi kender det nok alle sammen, det med at være bange for at miste den vi holder af

Det er ret almindeligt, at man til tider gør sig nogle tanker om parforholdet. Er man der, hvor det føles godt, trygt og sikkert. Er man det sted i sit parforhold man ønsker at være…

Når man taler om jalousi er der tale om en følelse, man har meget svært ved at ryste af sig. For nogen fylder jalousien så meget, og kan ende med at gøre skade på parforholdet.

Jalousi handler dybest set om to scenarier: 1. angsten for at miste 2. følelsen af ikke er værd at elske. Som følger af disse to grundlæggende følelser, opstår der en lang række tanker og forestillinger om, at ens kæreste/ægtefælle vil være dig utro. De mange forestillinger og tanker bliver mere og mere en del af hverdagen, og du vil måske lægge mærke til telefonsamtaler, SMS og bekymre dig om, hvorvidt din kæreste taler sandt eller ej. Dette vil ofte udvikle sig til, at man kontrollere om tingene holder stik.Den kontrollerende adfærden vil fortsætte og tankerne bliver ved med at kredse og en og samme ting, der gøre dig bange og utryg. Følelsen kommer til at fylde meget både indeni dig selv, men også som et del af parforholdet og kan ende med at slide jer op. I egne tanker er man jo allerede blevet forrådt og det er det som kropen reagere på.

Jalousi består derfor af forskellige følelser som angst, vrede, irritation, mistillid alt afhængig af, hvilke scenarier du stille op i dit tænkende sind.

Jeg kan via hypnosen afdække, hvori angsten består og hjælpe dit sind til at slappe af. Derved vil den kontrollerende adfærd blive begrænset og når der opstår tillid og selvværdet stiger, vil jalousien blive mere kontrolleret og langsom nedsættes til et mere naturligt niveau. Ønsker du at styrke eller måske endda redde parforholdet så er hypnose mod jalousi en mulighed for dig.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller tænker måske det er noget for dig og dit parforhold tlf. 3070 6393