Hypnose mod traume

Hypnose kan hjælpe dig til at slippe fortiden trauma og dårlige oplevelser

Måske har du haft en ubehagelig oplevelse, som du aldrig har fået blevet bearbejdet?
Det kan være en ulykke, et overfald, et dødsfald, krigsoplevelser eller hvad som helst, som du enten kan blive ved med at genopleve. Det kan også være et trauma, at have mistet én som man har kær, eller blevet svigtet af én, som man stolede på. Det kan være oplevelser fra din barndom, som blokere for din trivsel. Der er ingen begrænsninger, da det handler om dit liv og de oplevelser, som har sat sig fast i dit sind på en uhensigtsmæssig og begrænsende måde.

Hypnose og hypnoterapi kan give dig den forløsning og frihed du søger.

Hypnose kan hjælpe dig til at bearbejde og give slip på fortiden og forløse gamle traume

Jeg kan hjælpe dig med at give slip og bearbejde alt dette under hypnosen. Kroppen vil føles renset og sindet vil have muligheden for at give slip og derved lægge fortiden bag dig. Derved vil du ikke længere behøver at bruge tid og energi på fortidens hændelser.

Alt der sker i trygge rammer og det er dig som bestemmer hvor meget du vil gå ind I og slippe hen af vejen. Du sætter farten og sammen får vi afdækket traumet, således du kan komme videre i dit liv.

Jeg sikre mig at vi samarbejder og at du bestemmer farten så har dig selv med under hele processen. Du vil opleve at komme tilbage efter endt hypnose lettere og mere fri af fortiden og gamle blokkeringer. Tingene vil være forandret.

Er du parat til at give slip på gamle traumer ?

Kontakt mig og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig på tlf. 3070 6393