Hypnose mod Angst

Hypnose er et særdels effektivt værktøj mod alle former for angst

Når vi er angste er vores alarmberedskab forhøjet og kroppen pumper en masse stresshormoner ud i kroppen, som opleves som en fare.

Hjernen kan ikke kende forskel på om der virkelig er farligt eller en indbildt fare.  Når du tænker på noget som værende farligt, så tror kroppen at det er en real fare og kroppen gøre sig klar til kamp. Det er årsagen til hvorfor det føles så enormt ubehageligt, at have angst.

Det er simpelthen en uhensigtsmæssig reaktion på en bestemt situation. Når kroppen så reagere på tankerne, så bliver vi bange og uforstående overfor hjertebanken, svedige håndfalder, trykken for brystet mv. og følelsen af ukontrollerbarhed opstår. Mange bekymringer kan også være angstskabende og er du bekymret over mange små ting, så vil kroppen til sidst reagere med angst.

Angst minsker livskvaliteten og skaber begrænsninger for at kunne leve et frit liv. Det går ud over livskvaliteten og glæde og angst kan i visse tilfælde forårsage depression. Det kan være du oplever, at angsten forhindre dig i at være social eller tage de steps i dit liv du drømmer om. Du lader holde dig tilbage grundet angsten og dermed vinder angsten over dig og tager din livsglæde.

Rigtige mange mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i livet at have angst i en eller anden form. Angst er derfor en meget almindelig problemstilling, som mange dog oftest skammer sig over og skjuler for sine omgivelser så vidt muligt. Angsten trives dog rigtig godt når det er hemmelig for så kan man være angst for at få angst eller udvise angst. Det bliver ofte i sig selv en ond cirkel.

Angst kan behandles med hypnoterapi

Med hypnose med relativt få behandlinger opnå resultater, så du fremover vil reagere roligt og afslappet i situationer, hvor du tidligere oplevede angst.
Du vil kunne give slip på gamle tankemønstre og uhensigtsmæssig adfærd og komme ud af angsten og leve dit liv med mindre angst og færre bekymringer. Hypnose viser sig igen og igen at have en fantastisk effekt på angstproblematikker næsten uanset hvad disse omhandler.

Vi har med hypnoterapi mulighed for at gå direkte ind i det underbevidste og ubevidste sind og finde årsagen til angsten og fjerne den, heale den eller slippe den fri. Du vil komme ud af hypnosen forandret og med en anden indstilling og tilgang til dit liv og dine muligheder. 

Angsten skal testes i adfærd kort efter endt behandling, således du få en konkret oplevelse af at være angstreduceret og i bedste fald angstfri.

Du behøver ikke at acceptere en tilstand du ønsker at ændre.

Kontakt mig hvis du vil høre mere om angstbehandling med hypnose eller book din tid allerede i dag på tlf. 3070 6393