Hypnose mod Rygestop

Effektivt rygestop med hypnose.

Brændende du for et rygestop og 100 % klar til et rygestop, så vil hypnose hjælpe dig til at slippe cigaretterne for altid.

Rygning handler i bund og grund enten om vane eller det faktum, at du bruger cigaretterne til at tage en pause fra de følelser de ikke bryder dig om.

Cigaretterne hjælper dig sikkert til at stresse ned, finde ro og velvære. Det kan være enten når du har travlt i hverdagen, er ked af det eller når du bare skal nyde livet.  Cigaretterne med dig hele vejen til alle følelsesmæssige tilstande både når du skal have ro, men også når du skal nyde livet. Uanset er cigaretterne bundet op på en følelsesmæssig tilstand, som de hjælpe dig med. Det kan være grundet til, at det kan være svært at stoppe med at ryge.

Du skal have dit ubevidste sind til at forstå, at du ikke behøver cigaretterne længere og du kan få kontrollen tilbage. Det er dig, der er i kontrol !

Med hypnosebehandlingen kan man gå ind og fjerne  behovet for at ryge. Du vil opleve, at du ikke har et behov længere og kan nemt lade være med at ryge. Trangen vil være væk. Man kan ikke fjerne din viljen, så du vil stadig kunne ryge hvis du vil, men behovet er der bare ikke længere.

Hypnosen kan give dig de værktøjer, som du har brug for, til et effektivt og sikkert rygestop.

Book en tid allerede i dag og få hjælp til at holde op med at ryge tlf. 3070 6393