Joanna har en evne til at se dig for den du er med et kærligt og skarpt blik. Helt ind i din sjæl.

Hvad gør du, hvis du føler, at du lider af søvnløshed, urolige nætter eller bare ikke har tillid til, at du kan få en god nattesøvn? Må jeg anbefale Joanne Izabella (JI). Efter én session, hvor vi fik fastslået, at min søvn faktisk er ok, men mine overbevisninger, om søvnen sagde det modsatte, har jeg nu oplevet den første nat, hvor tilliden til mine søvnevner er tilbage.

JI har en evne til at se dig for den, du er med et kærligt og skarpt blik. Helt ind i din sjæl. Meget hurtigt følte jeg mig hjulpet, og min begrænsende overbevisning om min søvn, som virkelig har været en del af mig i ufatteligt mange år, forsvandt som dug for solen.

Vi fik indledningsvis en god samtale om søvnproblemet, hvor JI sporede sig ind på, hvordan hun bedst kunne hjælpe mig med mit problem. Samtalen førte til formuleringen af en målrettet, positiv bekræftelse, som jeg nu vil bruge og sige til mig selv hver aften, inden jeg skal sove. Jeg fik derudover hypnoterapi og en dyb healing. En fantastisk oplevelse.

Jeg kan varmt anbefale JI. For terapeutiske og intuitive evner, for nærvær, for kærlig omsorg og for at se dig for den fantastiske person, du virkelig er. JI skal nok hjælpe dig med at finde hen til det sted i dig, hvor du retteligt hører til.

 

Følg mig - Like siden