Jeg har endelig fået redskaberne, der hjælper mig videre

Igennem mine sessioner med Joanna, har jeg først og fremmest lært en hel del om mig selv.

Joannas åbenhed og imødekommende personlighed har hjulpet mig til at kunne føle mig tryg i hendes tilstedeværelse. Det hjælper én til at kunne grave dybt inde i sig selv og lægge det ømmeste frem, så der kan arbejdes med det.

Med fuld forståelse lærer hun én, at bearbejde og arbejde med de problemer, der er i hverdagen. Joanna har givet mig konkrete værktøjer, som har hjulpet mig til at opbygge og reparere det, der ikke fungerede og som tidligere hæmmede mig i min hverdag.

Jeg har blandt andet lært at være mere åben overfor andre mennesker og dele det jeg føler, så jeg ikke sidder alene med mine tanker og følelser.

Joanna har hjulpet mig med til, at smide den gamle byrde væk fra mine skuldre, som tidligere tvang mig ned i det sorte hul.

Micky 25 år

 

 

 

Følg mig - Like siden