Spirituel healing

Jeg tilbyder denne særlig healingsform, hvor jeg åbner for den universelle healingsenergi og formidler energien på en blid og behagelig måde.

Jeg kanaliserer og faciliterer denne powerfulde energi til dig. Du vil blive healet på både fysiske og mentale ubalancer, som der måtte være i både krop og sind. Jeg har efterhånden skabt den erfaringsbase, at netop denne healingsform virkelig kan gøre en kæmpe forskel for mine klienter. Ved hjælp af healing, er vi langt over den bevidsthed, som vi mennesker er i stand til at opnå.

Energien kommer fra et højere og guddommeligt sted, og vil altid rette op på præcis den ubalance, som finder sted og du får præcis målrettet healing til det område der trænger til healing.

Du vil opleve, at ubalancer opløses, fordi vi arbejder med de bagomliggende årsager til problemet. Det vil det give dig en indre ro, tryghed og mere livsmod. Det vil reducere dine fysiske og psykiske symptomer, og du vil måske endda opleve, at du får mere mod til at tage nye valg i dit liv. Healingen fjerner det, der blokerer dig.

Vi starter med en kort samtale om, hvorfor du er kommet og din intention for healingen. Dernæst scanner jeg din krop for ubalancer og giver dig et indblik i, hvor jeg oplever de energimæssige blokeringer.

Jeg healer dig med denne særlige powerfulde universale energi, og det eneste du behøver at gøre, er at sætte din intention på at tage imod.

Båden under healingen og efter healingen kan det være, at jeg har fået clairvoyante budskaber til dig, som jeg formidler som støtte til din proces.

Jeg tilbyder healingen som en selvstændig behandling. Du kan også vælge en session, hvor jeg kombinerer hypnoterapi og healingen, inden du kommer helt ud af hypnose. Sidstnævnte er en særlig kombination med det bedste fra to effektive metoder.

Jeg vil elske at hjælpe dig videre med denne powerfulde metode til at opløse dine traumer og blokeringer.