Et fantastisk år…

Året er snart gået og jeg må nok sige, at 2016 har været et utroligt spændende og inspirerende år for mig. Jeg har mangeårig behandlingserfaring bag mig som psykoterapeut, og nu har jeg taget hypnose og hypnoterapien ind, som en fast del af mine behandlingstilbud.

Hypnose er virkelig en helt fantastisk værktøj til at nå ind til kernen af problemet og undersøge, hvordan problemet er opstået eller hvad der har en betydning for, at man er fastlåst i et bestemt mønster.

Det er uanset om det handler om højdeskræk, jalousi, lavt selvværd eller angst. 

Sammen med de øvrige redskaber fra psykoterapien går det op i en højere enhed. Jeg oplever, at menesker virkelig rykke sig og oplever, at deres problemer bliver opløst, så de kan komme videre med livet på en helt ny måde.
Hypnose er ikke en mirakelkur og klienten skal selv samarbejde og arbejde målrettet med sig selv.

Jeg får de sjoveste henvendelser fra folk, som er bange for at de går i koma, at de ikke kan komme ud af hypnosen igen, eller at jeg får fuildkommen kontrol over dem. Ingen af delene er sandt.

DU ER I FULD KONTROL hele vejen igennem og et vellykket forløb kræver dit fokus og at du er villig til at arbejde med. Så jeg har ikke fået en særlig magt i dette år …. selvom det til tider kan føles lidt magisk.

Måske kan jeg også gøre noget for dig? Tøv ikke med at kontakte mig, også selvom du bare er nysgerrig på om det er noget for dig.

Rigtig godt nytår til alle Jer derude.

Kærligst 
Joanna

Følg mig - Like siden