Er du bedste ven med dig selv ?

Det hele starter med DIG og DIT forhold til dig selv. Det handler om dit selvværd.

Spekulerer du nogensinde på din egen selvsamtale  om hvordan du endelig taler med dig selv ?
Er du blid, omsorgsfuld og støttende som en god ven, eller skælder du ud når noget ikke lykkedes, eller du har lavet en fejl ? Har du mon lyttet til dine egne tanker for nyligt ?

Nej vel – det gør man sjældent, det med at lytte kritisk til egne tanker. De føles jo bare så velkendte, naturlige og rigtige.

Men det er er netop din egne tankegang, der kan forhindre dig i at nå dine mål og drømme og give dig det mod og selvværd der skal til, for at du overhoved tør at starte.

Uanset hvad du arbejder med eller drømmer om, så kan det være svært at komme i mål, hvis du har en “ikke støttende” tilgang til dig selv. Så giver du dig selv den skæld ud, som slår dig ude af kurs og du mister din energi og mod.

Brug de kommende par dage på at “lytte” til dine tanker oppefra fra et helikopter perspektiv. Skriv evt. tankerne ned og tjek dem efter, om de hjælper dig med at leve det liv du ønsker, eller bare have det godt med dig selv.

Har du brug for lidt hjælp til denne proces, så kan jeg hjælpe dig på vej. Kontakt mig gerne eller start der, hvor det giver mening for dig -dit valg, dit tempo og dit liv.

Kærligst Joanna 

Følg mig - Like siden