Hvor længe holder en hypnose ?

Jeg får ind i mellem spørgsmålet : Hvor længe holder en hypnose ?

”Jeg har fået en hypnose, men syntes kun det holdte i 14 dage, 1 måneden eller 1 år …. Det kunne være en typisk tilbagemelding, når folk er genoptaget deres uønskede vaner efter noget tid.

Jo, hypnosen virkede, men du VALGTE at spise slik eller starte med at ryge igen.

Der er forskellige grunde til at man genoptager en dårlig vane. Måske savner du hyggen ved det, eller syntes slik smager godt.
Der er ikke trang længere eller den fysiske afhængighed, men DU KAN VÆLGE at ryge, spise slik….. nogen vil endda prøve at se, om de kan ryge efter en hypnose og selvfølgelig kan de det, men behøver ikke. Kan du se forskellen ?

Det er dit frie valg

Du vil altid have det frie valg uanset, hvor meget hypnose du har fået. Du er nød til selv gå aktivt ind i projektet og opdage, at du kan vælge ting til og fra. Hypnosen kan heller ikke hjælpe dig, hvis du ikke er klar eller meget ambivalent omkring dit ønske. ”Jeg vil gerne tabe mig, men vil ikke undvære det gode liv.” Du er nød til at have en plan og selv arbejde med, ellers kan det ikke gøre nogen forskel. Hypnosen kan tage din trang, give dig kontrollen og hjælpe dig med nye overbevisninger, men det kan aldrig tage det frie valg fra dig.

Med andre ord : hypnose kan ikke få dig til at gøre noget du ikke selv har lyst til – du har stadig styring over dit liv og du vil altid kunne ryge en smøg, hvis det er det du vælger.

Har du oplevet, at nogen lover andet, er det simpelthen ikke muligt.

Er du  parat til store forandringer – så kan jeg give dig de ønskede redskaber, men viljen og valget, det er dit.

Kærligst Joanna

Følg mig - Like siden