Tag magten tilbage…

“Det føles som om at jeg er blødt smør, som er blevet strukket ud over et alt for stort stykke brød”….

Disse ord er blevet sagt under en af mine samtaler af en klient, som igennem længere tid havde oplevet et voksende pres i sit nuværende job. Så er det tid til at stoppe op, mærke efter og tage beslutninger om, hvilken forandring der skal ske og det er NU.

Jeg taler med ham en måned senere og han stråler og føler sig godt tilpas. Det er taget nogle beslutninger og der er håb og visioner for fremtiden. Følelsen af afmagt og stress er stor set væk.

Nogle gange skal du tage et aktivt og bevidst valg om hvad du vil og ikke vil. Du er kaptajnen på dit livs skib og DU sidder ved roret.

At tage magten tilbage handler om, at du beslutter dig for hvor du vil sejle hen. Hvad er vigtigt for dig i dit liv  Hvilke værdier skal der til, for at du kan skabe en lykkelig og harmonisk hverdag?
Jeg ved med sikkerhed, at havde han ikke taget disse bevidste valg, så ville han i dag været mere stresset og på vej til en sygemelding og langvarigt sygeforløb.

Hvad skal du tage en beslutning om ?
Hvad dræner dig for energi og giver dig en følelsen af afmagt og håbløshed ?

Lad mig høre fra dig, hvis du gerne vil have en afklaring omkring din stress situation. Måske kan jeg hjælpe dig videre ….

Kærligst

Joanna

Følg mig - Like siden