Dit selvværd er summen af din indre dialog

Bliver du også skældt ud dagligt ?

 
Det er måske oveni købet dig selv, der skælder allermest ud … er det ikke ? 

Dit selvværd er summen af din indre dialog

Den indre kritiske stemme består af tanker – de negative automatiskenegative tanker som er forbundet med lavt selvværd. Typisk tanker som du gentager på dagligt eller måske endda flere gange om dagen. Tanker, der får skabt en masse ravage i dit sind. Stemmen lyder måske sådan her:

 
-Hvorfor gjorde du…?
-Hvad tænker de mon nu?
-Jeg er håbløs … så pinligt …
-Jeg er da også for åndssvag!
-Det er typisk mig at fejle på den måde!
-Hold k***, hvor er jeg dum!
 
Hvordan tror du man har det efter en hel dag med skæld ud …. ret skidt ikke. Ikke så underligt at du måske går med en knude i maven og fuld af usikkerhed. Måske er du blevet mobbet da du var mindre, måske har din mor ind i mellem sagt til dig at du er håbløs, forkert eller på andre måde gjort dig usikker på dig selv. Du er nu blevet voksen og din indre dialog fortsætter mobningen fra dengang – fordi du tror på at det er din sandhed. Sandheden om dig.
Det behøver ikke at være sådan – det lover jeg dig. Du har brug for at gøre op med fortiden, den indre kritiker og lærer at tale til dig selv på en ny og mere hensigsmæssig måde.
 

Jeg har powerfulde redskaber til dig, der vil blive fri af din indre kritiker, droppe den daglige skæld ud og tillade dig selv at leve livet frit og ubesværet.

 
Skriv endelig hvis du er blevet nysgerrig …
Kærligst Joanna
Følg mig - Like siden