Lever du eller overlever du?

Kan du overhoved mærke forskellen på at leve eller blot overleve?

Hænger du lige netop fast i dagligdagen med fingerspidserne, kommer igennem dagene og venter på at stormen lægger sig. For hvad skal du ellers gøre?

Start med at STOPPE.

Stop med at udskyde, overhøre, kæmpe, negligere, tåle og byde dig selv mere. STOP DET NU!

Start med at mærke efter i kroppen. Hvordan føles det at være dig?

Det kræver, at du gør noget andet og noget mere end det du hidtil har gjort. Det kræver, at du har modet til at mærke efter, hvordan du i virkeligheden har det.

Noget kalder på dig

Sjælen vil noget mere ♥

Hvis du er i overlevelse og du kan mærke, at du måske længes efter noget andet.
  • Hvad kalder på dig?
  • Hvad kalder dit hjerte og din sjæl på?
  • Hvad er dine tanker optaget af?
Hvad forhindrer dig at gå med det, som du drømmer om – som dit hjerte længes efter?
Det er oftes frygten der stopper os. Frygten for forandringer, for noget går galt, for at træffe det forkerte valg…..
Så hele vores system er sat op til at skulle OVERLEVE. Men overlevelse er ikke nok for at skabe en  meningsfyldt tilværelse baseret på dine værdier.
Sjælen vil noget mere. Hjertet vil noget mere. Sjælen og hjertet vil  høres og de vil larme, hvis du vælger at overhører deres stemmer igen og igen. Det kan være du oplever modløshed, angst, frygt, ligegyldighed, hvids du vælger at overhøre hjertet stemme. Mennesket er skabt til at leve et liv i balance og med en tilfredshedsfølelse – vi er ikke skabt til at kæmpe for overlevelse.
Frygten er din ven .Frygten har de bedste intentioner – den vil dig det bedste, men frygten er skabt ud fra bestemte tankemønstre og din hjerne vil allerhelst gentagelser og ikke forandringer. Hjernen har modstand på forandringer, fordi den er vanehungrene. De tankemønstre du har i dag, havde de også i går og for 3 mdr. siden….
At gå fra overlevelse til mere glæde og liv kræver din bevidsthed og opmærksomhed. Du kan kun ændre ting, som du er bevidst om. Det kræver at du TØR at mærke efter, også selvom du du mærker føles ubehagligt eller besværligt. Måske mærker du ofte en tvivl om kæresten, jobbet, relationer, men du fejrer det af bordet med undskyldninger. At leve et værdibaseret liv fra hjertet kræver, at du tør at være 100% ærlig overfor dig selv. Til gengæld vil du på sigt befinde dig langt bedre i dit liv, hvor du har nemmere ved at finde lykkefølelsen og glæden frem.
Tro mig  – det er det hele værd.
Kærligst Joanna♥
 
Følg mig - Like siden