Online terapi virker lige så godt som face to face

Vidste du, at online terapi og coaching virker lige så godt som face to face?

Jeg kan hjælpe dig i denne svære tid direkte og nemt med online løsninger til dit mentale velvær.

Jeg får ofte spørgsmålet : ”Jeg har brug for hjælp, men virker online terapi lige så godt som fremmøde ?” 

Man kan have negative forventninger, hvis man ikke har prøvet online terapi før. 

🔻Kan man få det samme ud af en session?

Forskning tyder på, at der ikke er forskel i kvaliteten af behandling, som foregår over video og ansigt til ansigt. Mange klienter bliver positivt overraskede over, hvor god en samtale de kan have over video. Online terapi er bygget op på samme formel som traditionel terapi. Forskellen er blot, at man ikke sidder fysisk over for hinanden. Terapien kan både foregå over telefon og en video. Den mest udbredte form for digital terapi er gennem en live videoforbindelse, som man kender det fra Zoom eller FaceTime. Videoforbindelsen sikrer, at man både kan se ansigtsmimik, kropssprog og i højere grad fornemme hinanden. Man kan sidde derhjemme i sofaen og få hjælp. Online terapi kræver kun en internetforbindelse og rolige omgivelser. Det kan det være mere beroligende at få terapi i trygge og vante rammer.

Er du coronatræt – har coronakuller eller ligefrem angst og deprimeret over den nuværende situation?

Vi kæmper alle sammen,. Nogen med ensomhedsfølelse, sygdomsangst, myldretanker … flere må lukke deres virksomheder, parforhold der knager, uoverensstemmelser og konflikter i hjemmet.  Jeg tror ikke at det kan undgås, at denne særlige situation  gøre noget ved  os alle på hver sin måde. Hvad er dine copingstrategier og virker de efter hensigten?

Lige nu har mange mennesker brug for ekstra støtte til at klarer den nuværende situation med isolation, manglende sociale kontakter, begrænsninger i hverdagen og ikke mindst udfordringer med nære relationer. Det kan skabe frustration, modløshed og ikke mindst angst hos mange. 

Jeg har gode erfaringer med både samtale og hypnoterapi online.

Skriv til mig, hvis det vækker din interesse. 

Kærligst Joanna ♥

 

Følg mig - Like siden